C-vitaminrik juice med jordgubbar
Den här juicen är fräsch och helt klart något för dig, som vägrar släppa taget om sommaren. Den relativt lilla mängden ingredienser gör att juicen är gjord i en handvändning.
Moroten tvättar jag och kör med skalet på. Ingefära skalar jag helt. På apelsin och citron tar jag bort skalet med kniv och låter den vita delen av skalet sitta kvar, eftersom det är så näringsrikt. Jag brukar välja att centrifugera apelsin, morot, ingefära och citron, så blir juicen slät och trådfri.
Jordgubbarna gör sig bäst mixade, så dem lägger jag i den släta juicebasen i slutet. Sen kör jag sönder dem med mixerstaven.
Tycker man juicen är för tjock, kan man spä ut den med valfri mängd vatten.
1 apelsin | C-vitamin för immunförsvar |
8 jordgubbar | C-vitamin för immunförsva Folsyra som gynnar celldelning Milt vätskedrivande |
1 morot | C-Vitamin för immunförsvaret Folat som gynnar celldelning A-vitamin som förbättrar mörkerseendet Innehåller D-vitamin, Järn, Fiber, Kalcium & Zink |
2 cm ingefära | Antiinflammatorisk och därmed bra för tarmar och leder Stimulerar ämnesomsättningen |
1 lime | C-vitamin för immunförsvar |
Föregående inlägg: Dag; 66
Nästa inlägg: Grön juice som håller dig ung
0 kommentarer | Skriv en kommentar
Skriv en kommentar