En dag full med lek och bus då skridskoutflykt stod på schemat. Två matsäckar packades; en åt mig och en åt kidsen. Idag har jag inte varit hungrig alls, men än på kvällskvisten, då suget satte in. Jag har försökt hålla mig lite mer till juice än vad jag gjorde igår. Tanken med den här kickstarten är ju att lilla magen ska få den vila som den faktiskt förtjänar. 

Kostupplägg för dagen:

Frukost

Samma juicesmoothie och kaffe med mandelmjölk som tidigare morgnar. Och citronvatten förstås
Mellis

En näve paranötter 

Lunch

Picknicken bestod av:
Värmd smoothie med kokosmjölk. Samma smoothie som alla andra dagar. Jag gjorde verkligen en jätteladdning av den.
En balja ingefärste
Morot
Grapefrukt

Mellanmål

Till mellin blev det pärondryckKvällsmat

I kväll gjorde jag en kryddig tomatsoppa. Jag åt den tillsammans med spenat och groddar. Dottern och maken lät soppan ackompanjeras av strimlad kycklingfilé och risoni. Alla var glada och nöjda, men jag blev liksom aldrig riktig mätt, så det blev att jag fortsatte småäta hela kvällen. 
Snacks

Apelsin och vattenmelon fick agera TV-snacks, för resten av familjen mumsade godis och det väckte sötsuget även i mig.

Träning
Det blev en konstig träningsvecka det här. Ingen riktig ordning alls. Jag var ombytt och klar för att bege mig när maken kom hem från jobbet, men temperaturen hade krupit ner till ca -12 grader, och så som bilen fick jobba i morse kändes det inte rätt att starta upp den igen. Det blev hemmaträning i vardagsrummet i stället. Gummibanden och mattan åkte fram. Och så testade jag ett stretch band som jag hittade bland gömmorna. Ingen cardio idag. Buhu för det. 

Hur mår jag då, såhär dag tre?
Jag mår som jag brukar, tycker jag. Varken bättre eller sämre. Hela mitt yttre och mitt inre är precis som vanligt. Detoxar jag verkligen?

Ett bekymmer, som jag inte vet om det har med förändringen i kosten att göra, är att jag sover ganska illa. Kanske är det för att jag omedvetet funderar på det här med nytt jobb. Det är ju alltid en liten anspänning att börja nytt. I vilket fall vaknar jag en massa gånger varje natt och känner mig så alert att jag är redo att gå upp. Jag minns inte att jag brukar sova dålig när jag juicar. Är kroppen stressad på något sätt? 

Jag tror jag juicar och kör veggo i morgon med, från morgon fram till kväll. Sen när kvällen kommer tror jag att jag lägger till lite av det kött som familjen mumsar i sig. Kött är det jag saknar mest faktiskt. Och kanske en kopp eftermiddagskaffe.