Jag tyckte det var ett ganska bra namn på en blogg om mig och mitt liv. Mamma i farten. 

Mamma, för att det är det jag är mest av allt. Mamma till min älskade dotter. Jag är fru, vän, syster och dotter också. Och lite annat, men mest av mest av allt mamma. 

När jag får leva som jag vill, då är jag i farten. Att sitta still är trist. Det kan jag göra när jag blivit gammal. Riktigt gammal. Då ska jag sitta still i en go fåtölj, blicka ut över havet och tänka tillbaka på hur allt blev. Med en skvätt rödvin i en blommig kaffekopp, ska jag med plirande blick stillsamt återuppleva alla resor vi gjort, alla utflykter och alla upptåg. Med en liten huvudskakning ska jag sucka över energin som gått åt till den livslånga jakten på förbättring. Jag ska se tillbaka på min yrkeskarriär, på det jag åstadkom och på hur knasigt det blev i bland.  

Ja, jag vill ha så mycket som möjligt att se tillbaka på och därför fyller jag min vardag med liv. I den här bloggen rensar och reder jag i mina tankar kring kärlek, vänskap, träning och kost. Det som står är sanning, men ta det ändå med en nypa salt.