Ostbröd, snabbt och enkelt
- Recept för 10 bullar
- 4 ägg
- 100 gr naturell färskost, typ Philadelphia
- 1,5 msk Fiberhusk
- 2 tsk bakpulver
- 2 msk chiafrön
- 5 dl riven ost av valfri sort. Smaken på osten sätter tonen på bullen.
- Svarta vallmofrön och lite havssalt till topping
- Gör såhär:
- Sätt ugnen på 200 g.
- Vispa äggen riktigt fluffiga. Vispa gärna ca 5 minuter.
- Vänd i de torra ingredienserna i äggvispet.
- Rör ner färskosten. (Lättast är om den är rumsvarm och därmed lite mjukare.)
- Låt smeten stå och svälla i ca 10 minuter
Taggat med:
Föregående inlägg: Brödlimpa utan mjöl
Nästa inlägg: Som frallor, men utan mjöl
0 kommentarer | Skriv en kommentar
Skriv en kommentar