Puerto Rico är struket och målet för väntande resan kommer istället i kretsa i och kring Miami. Jag kanske har skrivit om det innan. Jag minns faktiskt inte, men hur som helst blir det en USA-resa istället för en till Västindien. Det enda jag grämer mig för när det gäller den nya planen är att vädret är så svårt att förutspå. Tänkt om vi inte får den där välgörande och uppmjukande värmen. Värmen som egentligen var den primära anledningen till att vi bokade resan. Ja, det blir väl att packa ner både shorts och tjocktröja. Hur det än blir, blir det säkert mildare väder där än här hemma i vintriga Svedala.  

Vi hade rutten för Puerto Rico helt klar, men riktigt vad vi ska försöka hinna se av Florida är ännu inte bestämt. I helgen spenderade vi flera timmar med att läsa in oss på hela grejen kring Orlando och Disney. Efter att ha skrivit listor och planerat nästintill minutiöst landade vi faktiskt lite gemensamt i att vi inte nödvändigtvis måste besöka den där påhittade världen, även om vi kanske borde när vi har den sådär inom räckhåll. Ja, visst hade ett besök i Disney World bjudit på en upplevelse att minnas, men helt övertygade är vi inte. Det kommer vara ett gäng stressiga dagar vi lägger i de där parkerna. Och pengarna kommer glida ur händerna på oss hur ekonomiska vi än försöker vara. Vi gillar mer att ta det lite chill och kanske lägga pengarna på andra sorters upplevelse. Upplevelser som känns lite mer på riktigt. 

Den är för härlig den här tiden. Tiden innan man ska iväg på resa. Planeringsstadiet, när man liksom längtar, trånar och ser fram emot. Den här uppladdningen är nästan lika rolig som själva resan.