Idag fick jag en kort stund hemma helt för mig själv. Oftast när jag är själv är jag på gymmet eller i spåret, men idag valde jag att stanna hemma. Maken var på jobbet och liten hos en kompis. Solen sken och jag var så rastlös så. Men jag utmanade mig själv genom att gå upp på balkongen för att läsa lite bok. Det gick bra en kort stund, sen blev jag hungrig. 

Lunchen blev en klassisk brunch. En blandning av frukost och lunch och som brukligt är, ett hopplock av det som lockar ifrån kylen. Bra för magen-mat (jo, jag tål som tur är ägg) och en mix av allt som kroppen behöver. 

  • Frukostfil med flingor
  • Vattenmelon (aminosyror, vitamin A och C) 
  • Kaffe med kokosolja
  • Bästa brödet för magen: Inget bröd alls, bara pålägg! Skinka med ost (protein, kalcium och magnesium)
  • Actimel för att underhålla magens goda bakterieflora och för att det är gott
  • Ägg (Protein, vitamin A, E, D och B12, kalcium, zink, järn osv i all oändlighet)