Rödbetssallad
Du behöver:
4 port quinoa
600 gram rödbetor
70 gram ruccola
1 påse pinjenötter
4 st fikon, färska
0,5 kruka timjan
olivolja
vit balsamvinäger
salt och svartpeppar
(200 gram getost)
Tillagning
1. Skrubba och koka rödbetorna mjuka. Låt svalna och skala.
2. Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen.
3. Skär rödbetorna i klyftor och dela varje fikon i fyra delar.
4. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.
5. Lägg quinoan på ett djupt fat och strö över ruccola. Toppa med rödbetor, eventuell getost och fikon. Strö över pinjenötterna och ringla över olja och lite balsamvinäger. På med flingsalt, nymalen svartpeppar och timjan.
Taggat med:
Föregående inlägg: Träninsåret som gått och det som ligger framför mig
Nästa inlägg: Varm choklad speciale
0 kommentarer | Skriv en kommentar
Skriv en kommentar