Som frallor, men utan mjöl
2 st ägg
2 dl yoghurt eller cremé fraiche
0,75 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mandelmjöl (1 dl kokos- eller sesammjöl för nötfritt)
1 dl profiber
2 msk fiberhusk
2 tsk vallmofrön att strössla på frallorna
- Ställ in ugnen på 175 grader.
- Vispa samman ägg, halvsmält smör, yoghurt, salt och bakpulver.
- Rör i resten av ingredienserna i smeten.
- Låt stå i cirka 5-10 minuter så att fiberhusk och pofiber hinner absorbera vätskan.
- Rulla till 6 stycken bollar och lägg dem på bakpappersbeklädd ugnsplåt
Strössla över vallmofrön.
Grädda i cirka 15-20 minuter eller tills de fått fin färg.
Taggat med:
Föregående inlägg: Ostbröd, snabbt och enkelt
Nästa inlägg: Frukostbullar, snabbt och enkelt
0 kommentarer | Skriv en kommentar
Skriv en kommentar