Sötpotatissallad
Hoppas att du inte förväntar dig något avancerat, för det här är lika enkelt som det är gott.
Du behöver:
- Färsk blanspenat
- Stekt ägg
- Knaperstekt bacon
- Kokt, skivad sötpotatis
Varva, sprinkla över solrosfrön, pumpafrön och/eller valnöt om du vill, ät och njut!
För den som undrar; varför sötpotatis, så kan jag berätta att jag väljer den för att den är lite mer smakrik och lättare för min mage att smälta. När det gäller innehåll av vitaminer, mineraler, kolhydrater och kcal är de båda ganska lika, även om potatis är en rotfrukt och sötpotatis faktiskt är en ört.
Taggat med:
Föregående inlägg: Frukostbullar, snabbt och enkelt
Nästa inlägg: Fröbröd - som fröknäcke, fast bröd
0 kommentarer | Skriv en kommentar
Skriv en kommentar