Jag får väl vara ärlig och erkänna att de här juicerna jag håller på med inte gör någon direkt skillnad för energinivån. Jag är övertygad om att de gör nytta på många sätt, men pigg gör de mig inte. Jag är helt overkligt och nästan löjligt trött och banne mig om det inte blir värre för varje dag som går. Det är ju en sak att vara vimmelkantig när man vaknar, men när den där nyvakna överkörda morgontröttheten inte släpper, utan sitter i hela dagen. Ja, då blir man ju nästan förbannad.

Jag körde förbi affären för att handla lite juiceingredienser idag och i kön hände något lite kul. Från allra längst bak i den ringlande raden av glåmiga nordbor, spred jag en jättegäsp som tog sig från person till person ändå fram till den stackars kassörskan.

Hur som helst så innehåller veckans riktigt smarriga juice;

Spenat       Persilja       Selleri       Apelsin       Citron       Lime       Svartpeppar       Gurkmeja

Efter en omgång i centrifugen blev det vackert färgglada en grön häxbrygd som bland annat fyller på depåerna av järn och C-vitamin. Kanske hjälper brygden också till att driva ut den där onödig vätskan som kroppen så kärleksfullt och krampaktigt håller fast vid.